RDM event op Rotterdam Heijplaat 5 juli 2017

Een bezoek aan de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij & de Hogeschool Rotterdam, gevolgd door een borrel en diner in “Courzand”

“Een mooie combinatie van het roemruchte verleden van de Rotterdamse scheepsbouw met de toekomst van het beste van de Rotterdamse jeugd in de high-tech industries.”

Klik hier voor het programma, de routebeschrijving en overige informatie in pdf-formaat.

• Deelname aan het middagprogramma is gratis.
  • Borrel en diner kosten voor leden € 29,50 / niet leden € 39,50.
  • Deelname is in eerste instantie voor leden, niet leden komen op een wachtlijst.
  • Aangesloten studieverenigingen: deelname max. 2 bestuursleden.

Via onderstaand aanmeldformulier kunt u zich aanmelden vóór 28 juni a.s. Wij hebben maximaal 40 plaatsen.

Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail in uw mailbox; controleer ook uw Spam.
Tevens ontvangen degenen die deelnemen aan de borrel en het diner een aparte mail met een betalingslink.

Fill out my online form.