EAT Nieuwjaarsborrel 17 januari 2019

Het bestuur van de Erasmus Alumni Trust (met ingang van 1 januari 2019 de nieuwe naam van de Erasmus Alumni Vereniging en de Vereniging Erasmus Trustfonds) nodigt u graag uit voor de Nieuwjaarsborrel op 17 januari 2019. U bent vanaf 18.00 uur van harte welkom in het onlangs geopende en gloednieuwe Education Lab. Dit is een prachtige gelegenheid voor u allen om een blik te werpen op het onderwijs van de toekomst. Hier kunt u alvast een kijkje nemen.

Tijdens de Nieuwjaarsborrel zal Rutger Engels, de rector magnificus van de Erasmus Universiteit Rotterdam, een lezing houden over het reilen en zeilen van de universiteit. Er zal gelegenheid zijn om met hem in gesprek te gaan en vragen te stellen.

Programma 17 januari 2019
18.00-18.30: inloop met hapje en drankje
18.30-19.00: lezing rector magnificus Rutger Engels en vragenkwartiertje
19:00-20:30: buffet en tevens mogelijkheid tot rondleiding in het Lab & de Studio
Locatie: Education Lab (Polak gebouw), Burgemeester Oudlaan 50 te Rotterdam

Laat u ons weten of u aanwezig bent 17 januari? Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar in verband met deze bijzondere locatie. Aan- of afmelden kan via deze link.

Indien u bent verhinderd, vernemen wij dat graag uiterlijk 10 januari 2019 per e-mail.
No shows die zich niet hebben afgemeld vragen wij een vergoeding voor de
gemaakte kosten. Zij ontvangen na het evenement een verzoek om €20 over te maken.

We zien u graag de 17e januari!

Met vriendelijke groet,
Erasmus Alumni Trust